ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα σενάρια με Μότα, Μουντιγκάγι για τον Παναθηναϊκό

Νέα σενάρια με Μότα, Μουντιγκάγι για τον Παναθηναϊκό

Ο Μάρκο Μότα και ο Γκάμπι Μουντιγκάγι επανήρθαν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, μετά από νέες αναφορές στον ιταλικό Τύπο.

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην Ιταλία ασχολούνται με μεταγραφικές υποθέσεις που αφορούν τον Παναθηναϊκό, εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου. Η πρώτη σχετίζεται με τον Ιταλό δεξιό μπακ-χαφ, Μάρκο Μότα και η δεύτερη με τον Βέλγο κεντρικό χαφ, Γκάμπι Μουντιγκάγι. Αμφότεροι έχουν μείνει χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και αναζητούν έναν προπονητή ο οποίος θα τους εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής.

Αναφορικά με τον Μότα, τα ρεπορτάζ από τη Γένοβα υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος αμυντικός αναμένει να έχει επικοινωνία με τον Αντρέα Στραματσόνι στη διάρκεια της εβδομάδας, προκειμένου να ακούσει το ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Τριφυλλιού και εάν πειστεί, θα διαπραγματευτεί για το οικονομικό. Η προσφορά της Τζένοα έχει τεθεί στο περιθώριο, μέχρι την επικοινωνία με τον 39χρονο προπονητή.

Όσο για τον Μουντιγκάγι, ο 34χρονος με καταγωγή από το Κογκό, έκανε δηλώσεις στην ολλανδική Het Laatste Nieuws Het Laatste Nieuws και τόνισε πως όταν πήγε στην Ίντερ, είχε αποτελέσει προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά με την έλευση του, προσλήφθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Βάλτερ Ματσάρι και μοιραία, παραγκωνίσθηκε. Αυτόματα, η μνημόνευση του "Στράμα" συνδέθηκε από τα ιταλικά ΜΜΕ με ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ