ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ιμπάρμπο"

"Νέα πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ιμπάρμπο"

Ο Παναθηναϊκός και η Κάλιαρι διαπραγματεύονται για το δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο και στην τοποθέτηση οψιόν αγοράς, όμως για την ώρα δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Κάλιαρι για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες!

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Ντι Μάρτζο, ο Παναθηναϊκός πρότεινε στην Κάλιαρι 1 εκατομμύριο ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού και ρήτρα αγοράς στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η Κάλιαρι δεν συμφώνησε και ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει δανεικό τον 26χρονο επιθετικό και μειώνει τις απαιτήσεις της για το buy out στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, το ρεπορτάζ του Sport24.gr υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει το 1 εκατομμύριο ευρώ και διαπραγματεύεται για συνιδιοκτησία, αν και η Κάλιαρι δεν έχει ανταποκριθεί θετικά.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται, ωστόσο προς το παρόν καταγράφεται σημαντική διαφορά στις θέσεις που έχουν εκφράσει.

Ο Ντι Μάρτζο επισημαίνει ότι υπάρχει θετική διάθεση και αυτό ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας σε ένα κοινά αποδεκτό ποσό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ