ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαϊδη

Νέα ποινή φυλάκισης για Αλαφούζο και Θωμαϊδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη φορά σε διάστημα δέκα ημερών το τριμελές πλημμελειοδικείο έκρινε ένοχους τους Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος, καθώς και ο Κυριάκος Θωμαΐδης, δημοσιογράφος που εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό, καταδικάστηκαν εκ νέου σε ποινή φυλάκισης, εφέσιμες ασφαλώς.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τους έκρινε ενόχους για μία ακόμη φορά. Τον Κυριάκο Θωμαΐδη ως αυτουργό και τον Γιάννη Αλαφούζο ως ηθικό αυτουργό για το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αμφότεροι καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή.

Από το τριφύλλι δεν ήθελαν να πουν κάτι επί του συγκεκριμένου θέματος καθώς ήταν κάτι που δεν το γνώριζαν. Αλλά τόνιζαν όσα είχαν πει και μετά την πρώτη απόφαση καταδίκης που είχε βγει και στην οποία σημείωναν: "Χάρη στη δημοσιοποίηση των νόμιμων υποκλαπησών συνομιλιών της ΕΥΠ προέκυψαν τα κακουργήματα Μαρινάκη. Ας συνεχίσει ο κ. Μαρινάκης να κάνει μηνύσεις κατά της ελευθεροτυπίας. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ