ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα παράταση για τις ανανεώσεις στα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Νέα παράταση για τις ανανεώσεις στα διαρκείας του Παναθηναϊκού
Λεωφόρος INTIME SPORTS

Οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας ανάγκασαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δώσουν παράταση έως τις 17 Ιουλίου στην ανανέωση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Νέα παράταση στις ανανεώσεις των καρτών διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν έδωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αντιλαμβανόμενοι τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας. Για αυτό και παρά το γεγονός ότι είχε δοθεί αρχικά παράταση μέχρι τις 10 Ιουλίου αποφασίστηκε αυτή να παραταθεί μέχρι τις 17 Ιουλίου δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον δεν έχει ανανεώσει να το κάνει και να έχει τα προνόμια της έκπτωσης.

Η πράσινη ΠΑΕ ζητάει παράλληλα με την ανακοίνωση της πως όποιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει το διαρκείας του να ενημερώσει με ένα email καθώς από τις 17 Ιουλίου και μετά οι θέσεις θα αποδεσμευθούν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας –που ως περσινοί κάτοχοι Καρτών Διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους -, ότι λόγω των οικονομικών συνθηκών αποφασίστηκε νέα χρονική παράταση ώστε οι θέσεις τους να διατηρηθούν δεσμευμένες έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Παρακαλούμε θερμά, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν σκοπό να ανανεώσουν τις περσινές Κάρτες Διαρκείας, να ενημερώσουν το Τμήμα Εισιτηρίων με ένα απλό email στη διεύθυνση [email protected], διευκολύνοντας την ΠΑΕ και τον υπόλοιπο κόσμο στη διαδικασία αγοράς Καρτών Διαρκείας.

Μετά τις 17/7, όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν θα αποδεσμευτούν και θα διατεθούν για αγορά στους υπόλοιπους φιλάθλους, ενώ δεν θα ισχύει το εκπτωτικό προνόμιο του -10% για αγορές μετρητοίς ή με την Panathinaikos FC Visa με έως και 10 άτοκες δόσεις.

Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε ότι οι φίλαθλοι που είναι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας 2015/16 μπορούν να παραλαμβάνουν την ανανεωμένη Κάρτα τους από τη Θύρα 3 της Λεωφόρου, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-17:30 και το Σάββατο 10:00-14:00.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ