ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα φημολογία για την πώληση του Μολέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του Παναθηναϊκού αναπτύσσονται φήμες για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Δεν το έχει η μοίρα του Παναθηναϊκού να ηρεμήσει από τον Ροντρίγκο Μολέντο το φετινό καλοκαίρι… Η ηρεμία που ακολούθησε την προφορική συμφωνία μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης για την επέκταση του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο του 2020, αποδείχτηκε σύντομη. Διότι στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών, η πώληση του Βραζιλιάνου επανέρχεται στην επικαιρότητα.

Μία φημολογία που έχει ως "πηγή" τον ατζέντη του Μολέντο, Ζόρζε Μασάντο. Ο μάνατζερ ψάχνεται στην Τουρκία, αναζητώντας ομάδα που θα προσφέρει στον πελάτη του συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές και ταυτόχρονα, θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Μόνο που η αναζήτηση του δεν έχει τελεσφορήσει προς το παρόν.

Είναι η δεύτερη απόπειρα του Μασάντο, με την πρώτη να χρονολογείται τον προηγούμενο Μάιο, όταν είχε προσεγγίσει την Ιντερνασιονάλ και την Μπεσικτάς. Τότε, παρά τις αρχικές "διαρροές" στον Τύπο για μεγάλα ποσά, η βραζιλιάνικη ομάδα και η τουρκική έκαναν μικρές προτάσεις στον Παναθηναϊκό που απορρίφθηκαν αμέσως.

Ανάλογη είναι η πεποίθηση που επικρατεί και για την τωρινή έρευνα του. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι επιφυλακτική με τον Βραζιλιάνο ατζέντη και θα αξιολογήσει κάθε κρούση που θα δεχτεί. Ωστόσο, η προτεραιότητα είναι η παραμονή του Μολέντο και η ενεργοποίηση της προφορικής συμφωνίας που είχε επιτευχθεί στα τέλη Ιουνίου. Για αυτό, έχει καλέσει τον Μασάντο στην Αθήνα στις επόμενες ημέρες, ώστε να συζητήσουν την υπόθεση.

Τι θα συμβεί τελικά με τον Μολέντο, δεν δύναται να το προβλέψει κανένας. Άλλωστε, όπως αποδείχτηκε με τον Μάρκους Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός είναι επιρρεπής στις πιέσεις. Εάν ο ποδοσφαιριστής ασκήσει έντονη πίεση και κατατεθεί μία δελεαστική προσφορά, τότε τίποτα δεν αποκλείεται. Επίσης, αρκετά θα εξαρτηθούν από το χρονικό σημείο, αφού διαφορετικά δεδομένα ισχύουν στις 15 και διαφορετικά στις 31 Αυγούστου…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ