ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επιστολή του Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ, Ατρόμητο, υφυπουργείο

Νέα επιστολή του Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ, Ατρόμητο, υφυπουργείο
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται για την ασφαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, ζητά να συναντηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο ζήτημα που έχει ξεσπάσει με την αλλαγή στάσης του Ατρόμητου όσον αφορά την παραχώρηση εισιτηρίων και επανήρθε με νέα επιστολή προς τον Ατρόμητο, την ΕΠΟ, το υφυπουργείο Αθλητισμού και την Αστυνομία, μέσω της οποίας ζητεί τη διενέργεια σύσκεψης. Αντικείμενο θα είναι η ασφάλεια και η ομαλή διεξαγωγή και φυσικά, η συζήτηση του αιτήματος του για αναβολή.

Αναλυτικά η επιστολή του Παναθηναϊκού:

"Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας".

Νέα επιστολή του Παναθηναϊκού σε ΕΠΟ, Ατρόμητο, υφυπουργείο

Διαβάστε ακόμα:

ΕΠΟ: "Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα"

Θύρα 13: "Όλοι στο Περιστέρι"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ανακαλέστε την απόφαση ή αναβάλλετε το ματς"

Tweet ο Αλαφούζος για τον προημιτελικό του Κυπέλλου

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ