ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επικοινωνία Νταμπίζα - ΠΑΟΚ για τον Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Κάτσε EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον Νταμπίζα να πληρώσει ο Παναθηναϊκός μεγαλύτερο μέρος στο συμβόλαιο του Έργκους Κάτσε. Τι ειπώθηκε για τον Γιάννη Μυστακίδη.

Να ξεμπερδέψει με τις εκκρεμότητες του ρόστερ προσπαθεί ο Νίκος Νταμπίζας, μέχρι να μάθει οριστικά το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεση του για τις μεταγραφές. Ο τεχνικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει σε προτεραιότητα την παραμονή του Εργκούς Κάτσε, μία εξέλιξη που αποτελεί και την επιθυμία του Αλβανού αμυντικού χαφ.

Ο Νταμπίζας μίλησε με στελέχη του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (18/6), με σκοπό να συμφωνήσουν για την επέκταση του δανεισμού του Κάτσε. Η επικοινωνία δεν έφερε οριστική συμφωνία, αφού ακόμα δεν καταλήξει για την κάλυψη των αποδοχών του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Κάτσε αμείβεται με 350.000 ευρώ ετησίως και η πρόταση του Νταμπίζα είναι ο Παναθηναϊκός να πληρώσει τις 200.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ τα υπόλοιπα. Στην Τούμπα ζήτησαν από τον Νταμπίζα να αυξήσει το μερίδιο του Τριφυλλιού, για να τελειώσουν με τη διαπραγμάτευση.

Ο Νταμπίζας ανέφερε ότι θα επανέρθει, αφού χρειάζεται το "ΟΚ" του Αλαφούζου για να δώσει περισσότερα χρήματα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την έγκριση του μεγαλομετόχου και είναι πολύ πιθανό το ζήτημα να κλείσει στη διάρκεια της Τρίτης (19/6), σε νεότερη επικοινωνία του Νταμπίζα με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ

Ο Νταμπίζας ρώτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για τον Γιάννη Μυστακίδη. Ωστόσο, η απάντηση που φέρεται να έλαβε είναι ότι ακόμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει κάνει την εισήγηση του για τον 24χρονο επιθετικό. Επομένως, μέχρι να αποφασίσει ο Ρουμάνος προπονητής πως θα διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή, στην Τούμπα δεν μπαίνουν σε διαδικασία συζήτησης για την επέκταση του δανεισμού του. Εκτός εάν απαιτήσει κάτι τέτοιο ο Μυστακίδης, αλλά δεν το έχει κάνει ως τώρα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ