ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επικοινωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ

Νέα επικοινωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα έχουν νέα επικοινωνία με τον Σέρχιο Σάντσεθ, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του, ενώ, έχουν αρχίσει τις κρούσεις και σε άλλους αμυντικούς.

Το δημοψήφισμα διενεργήθηκε, το "Όχι" επιλέχθηκε με μεγάλη διαφορά από τους Έλληνες πολίτες και στην πραγματικότητα, από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ελληνική κυβέρνηση, ώστε να επαναφέρει τη χώρα στην κανονικότητα.

Το ίδιο ισχύει για τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καλούνται να ολοκληρώσουν την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ παραμένει σε πρώτο πλάνο και θα κληθεί να δώσει μία απάντηση στους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Ο Ισπανός στόπερ περίμενε τις εξελίξεις στην Ελλάδα, προτού αποδεχτεί ή απορρίψει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Προς το παρόν, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και θεωρείται δύσκολο να έχει διαμορφώσει συγκεκριμένη άποψη ο Σάντσεθ για τη συνέχεια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ζητήσει διορία δύο ή τριών ημερών ακόμα, για να καταλήξει έχοντας ενημερωθεί για τις άμεσες εξελίξεις.

Από την άλλη, με δεδομένο ότι οι Φύσσας και Βόκολος δεν έχουν καμία προχωρημένη υπόθεση στα "σκαριά", αναμένεται να μην αρνηθούν, συζητώντας παράλληλα και με άλλους στόπερ, ώστε να μην χάσουν χρόνο και να κάνουν την τελική επιλογή τους σε λίγες ημέρες.

Ήδη, εντείνουν τις επαφές τους και έχουν ανοιχτή γραμμή με μάνατζερ, ωστόσο, όσο κυριαρχεί η αβεβαιότητα εντός της Ελλάδας, δεν έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Επί της ουσίας, κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει συγκεκριμένη εξέλιξη αυτή την εβδομάδα, με εξαίρεση την υπόθεση του Σάντσεθ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ