ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα επαφή για τον Πούκι

Νέα επαφή για τον Πούκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός προσέγγισε εκ νέου τη Μπρόντμπι για την απόκτηση του Τέεμου Πούκι, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να καλύψουν τη διαφορά που τις χωρίζει για τον Φιλανδό επιθετικό.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Τέεμου Πούκι, συνεχίστηκε τη Δευτέρα (7/8), με νέα προσέγγιση προς τη Μπρόντμπι. Στη Δανία ανέφεραν ότι οι δύο ομάδες είχαν επαφή για τον Φιλανδό επιθετικό, χωρίς όμως να καταφέρουν να επιλύσουν τις διαφορές που προέκυψαν στη διαπραγμάτευση των προηγούμενων ημερών.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά εναλλακτικούς τρόπους για να πλησιάσει τα χρήματα που ζητά η Μπρόντμπι (μπόνους, ποσοστό μεταπώλησης), όμως δεν έχει επιτύχει πρόοδο. Η δανέζικη ομάδα επιμένει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τα δικαιώματα του 27χρονου στράικερ και διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να μειώσει τις απαιτήσεις της.

Ο Ουζουνίδης, ναι μεν καταγράφει τις εναλλακτικές επιλογές του για την επίθεση, αφού δεν μπορεί να περιμένει εσαεί τον Πούκι, αλλά επιθυμεί να εξαντληθούν τα περιθώρια. Για αυτό, δεν αποκλείεται να καταφύγει στον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε ο μεγαλομέτοχος να εγκρίνει την υπέρβαση στο οικονομικό...

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον ατζέντη του Πούκι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τις 600.000 ευρώ ετησίως. Ο Φιλανδός έχει μεταφέρει την επιθυμία για να φύγει στη διοίκηση της Μπρόντμπι, ωστόσο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ακραίες μεθόδους για να πιέσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ