ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα έκφραση δυσαρέσκειας για τον Στράτο

Νέα έκφραση δυσαρέσκειας για τον Στράτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ορμώμενος από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός ζητά από τον Γιώργο Στράτο να τοποθετηθεί για όσα του καταλογίζονται.

Στον Γιώργο Στράτο χρεώνει η ΕΠΟ την επιλογή της ΚΕΔ ως ουσιαστικό αντικαταστάτη του Κύρου Βασσάρα στη θέση του επιδιαιτητή, με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αυξάνει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τον πρόεδρο της Superleague και με "διαρροή" τον καλεί να δώσει εξηγήσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΠΑΕ θα εμμείνει στην απόφαση της να ζητήσει την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία του Συνεταιρισμού.

Χαρακτηριστικά, έλεγαν στον Παναθηναϊκό ότι "ο κύριος Στράτος οφείλει να απαντήσει σε όσα του χρεώνει η ΕΠΟ σχετικά με τον επιδιαιτητή, ειδάλλως η παραίτηση από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας είναι μονόδρομος".

Διάψευση για τη Λεωφόρο

Ορισμένα δημοσιεύματα το Σάββατο (8/10) υποστήριζαν ότι η UEFA ασκεί πιέσεις στον Παναθηναϊκό, ώστε να δώσει τα άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια του ομίλου του Europa League, στο "Σπύρος Λούης" αντί του "Απόστολος Νικολαΐδης". Αυτό φέρεται να συνέβη επειδή διαπιστώθηκαν δυσλειτουργίες στο ματς με τον Άγιαξ.

Από την ΠΑΕ διέψευσαν την πληροφορία, τονίζοντας πως δεν υφίσταται το ζήτημα και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ