ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα αποχή από την προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ικανοποιήθηκαν απ' όσα άκουσαν από τον Βασίλη Κωνσταντίνου την Δευτέρα και δεν έκαναν προπόνηση.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν την αποχή από τις προπονήσεις και την Δευτέρα το απόγευμα δεν προπονήθηκαν.

Τα όσα άκουσαν από τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, την Δευτέρα το απόγευμα δεν ικανοποίησαν τους πράσινους που μετά από ομαδική συζήτηση αποφάσισαν να μην κάνουν προπόνηση.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες μέσω των αρχηγών είχαν ζητήσει την εξόφληση του 70% της δόσης Δεκεμβρίου και ο Βασίλης Κωνσταντίνου τους είχε πει πως θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο εξόφλησης την Δευτέρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας μετέβη στο "Γ. Καλαφάτης" και είπε πως η διοίκηση θα καταβάλει μέχρι τις 30 Απριλίου το 35% και το υπόλοιπο 35% τον επόμενο μήνα.

Πρόταση που οι πράσινοι δεν δέχτηκαν και αποφάσισαν όλοι μαζί να μην κάνουν προπόνηση ενώ μίλησαν και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μάλιστα είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ αν δεν έχουν πληρωθεί μέχρι την Παρασκευή.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η στάση τώρα της διοίκησης του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που οι παίκτες των πράσινων έκαναν πράξη την υπόσχεση τους και δείχνουν διατεθειμένοι να μην κάνουν πίσω.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον Παναθηναϊκό και την επίσημη θέση αυτή ανέφερε: "Κατά την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου με τους ποδοσφαιριστές στις προπονητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση πρότεινε να τους καταβληθεί την επόμενη Δευτέρα 30/4 άλλο ένα 35% της δόσης Δεκεμβρίου και στις 15 Μαΐου να εξοφληθούν το 100% του Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο 35% του Δεκεμβρίου. Οι ποδοσφαιριστές αντιπρότειναν να τους καταβληθεί μέχρι την Δευτέρα το 70% του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει και θα απαντήσει μέχρι την Τετάρτη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ