ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα αναβολή με Τελάντερ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν εκδικάστηκε η προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ στην ΕΠΟ αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του παίκτη βρήκαν την ύστατη στιγμή μία λύση.

Μία ακόμα παράταση πήρε η πλευρά του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έδειξε και πάλι διαλλακτική στάση και σε συνδυασμό με την απουσία του δικηγόρου του Παναθηναϊκού στη Ζυρίχη της Ελβετίας, η Έδρα ενέκρινε την αναβολή.

Η εκδίκαση της προσφυγής ήταν να πραγματοποιηθεί στις 15.00, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη αφού βρέθηκε κοινός τόπος πλεύσης.

Άλλωστε, η ΠΑΕ επικαλέστηκε ότι ο νομικός της, Άλκης Παπαντωνίου βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπορεί να δικάσει, για αυτό και ζητήθηκε η αναβολή. Επιπροσθέτως, υπήρξε η αναγκαία συνεννόηση και ο παίκτης δεν προέβαλλε αντίρρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα από τη δόση του Νοεμβρίου, ενώ πλέον καλείται να πληρώσει και τη δόση του Δεκεμβρίου. Συνολικά, οι πράσινοι χρωστούν στον παίκτη 415.000.

Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μονάχα μία μικρή ανάσα αφού απλά το πρόβλημα μετατίθεται και δεν δόθηκε κάποια λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ