ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέα αναβολή με Τελάντερ

Νέα αναβολή με Τελάντερ

Δεν εκδικάστηκε η προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ στην ΕΠΟ αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του παίκτη βρήκαν την ύστατη στιγμή μία λύση.

Μία ακόμα παράταση πήρε η πλευρά του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έδειξε και πάλι διαλλακτική στάση και σε συνδυασμό με την απουσία του δικηγόρου του Παναθηναϊκού στη Ζυρίχη της Ελβετίας, η Έδρα ενέκρινε την αναβολή.

Η εκδίκαση της προσφυγής ήταν να πραγματοποιηθεί στις 15.00, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη αφού βρέθηκε κοινός τόπος πλεύσης.

Άλλωστε, η ΠΑΕ επικαλέστηκε ότι ο νομικός της, Άλκης Παπαντωνίου βρίσκεται εκτός Αθηνών και δεν μπορεί να δικάσει, για αυτό και ζητήθηκε η αναβολή. Επιπροσθέτως, υπήρξε η αναγκαία συνεννόηση και ο παίκτης δεν προέβαλλε αντίρρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα από τη δόση του Νοεμβρίου, ενώ πλέον καλείται να πληρώσει και τη δόση του Δεκεμβρίου. Συνολικά, οι πράσινοι χρωστούν στον παίκτη 415.000.

Φυσικά, η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μονάχα μία μικρή ανάσα αφού απλά το πρόβλημα μετατίθεται και δεν δόθηκε κάποια λύση.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το αεροβιοδυναμικό πρόγραμμα που θα σε στεγνώσει

Μια προπόνηση με συνδυαστικές κινήσεις για γρήγορα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24