ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναυαγεί" του Κάτσε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γουλής στον "Sport24 Radio 103.3", Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν τα βρήκαν για τον δανεισμό του Εργκούς Κάτσε και ο διεθνής μέσος ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Απίθανο είναι πλέον το ενδεχόμενο να έχει αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό το μίνι σίριαλ για την απόκτηση του Εργκούς Κάτσε με τη μορφή δανεισμού, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον "Sport24 Radio 103,3" o Kώστας Γουλής.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δεν τα βρήκαν στις συζητήσεις που είχαν σήμερα το πρωί για το "μερίδιο" του συμβολαίου ύψους 400.000 ευρώ που θα κάλυπταν στον Εργκούς Κάτσε και πλέον ο Αλβανός μέσος, ο οποίος ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί και εφέτος ως δανεικός στο Τριφύλλι, αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Πάλι ως δανεικός από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, βεβαίως, το αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δίχως δικαίωμα μεταγραφών διαθέτει μόνο Τζανδάρη, Δώνη και Στάικο για τη μεσαία γραμμή του. Ασφαλώς και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος όμως, εκτός της ενδεχόμενης πώλησής του, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί και ως στόπερ, όπως και στην περυσινή περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ