ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νάνο: "Να παλέψουμε μέχρι τέλους για πρωτάθλημα και Κύπελλο"

Νάνο: "Να παλέψουμε μέχρι τέλους για πρωτάθλημα και Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ο Νάνο υποστήριξε πως από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν παίζουν στην Ευρώπη πρέπει να επικεντρωθούν στους εγχώριους στόχους τους.

Παιχνίδια σαν αυτό με τον Πανιώνιο κρίνουν το αν μια ομάδα μπορεί να κερδίσει τον τίτλο η όχι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νάνο στην κάμερα της "NOVA".

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για τους δυο εγχώριους τίτλους και να δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων ενώ σημείωσε πως για τον ίδιο είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνίζεται μαζί με τον Σάντσεθ.

Χαρακτηριστικά ο Νάνο είπε στην κάμερα της "NOVA":

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
"Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση που ήμασταν πριν από την διακοπή. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο αγώνας θα είναι δύσκολος σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς έχουμε μία καλή ομάδα και είμαστε σε μία καλή στιγμή και θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί".

Η ομάδα ηρέμησε ξεπέρασε και το σοκ από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό;
«Ναι, είμαστε πλέον ήρεμοι. Τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Αυτό που κοιτάμε τώρα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα κάνουμε τα πάντα και θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων για να τα κατακτήσουμε».

Υπάρχει μια επιπλέον πίεση μετά τα όσα έγιναν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Ναι σίγουρα η μοναδική σκέψη πλέον είναι το πρωτάθλημα και δεν έχουμε και κάποιο άλλο διακύβευμα στην προκειμένη περίπτωση. Εκεί θα πρέπει να δείξει η ομάδα όλη της την προσοχή. Ο αγώνας της Κυριακής πρόκειται να είναι ένας αγώνας δύσκολος, σε μια δύσκολη έδρα. Αυτός θα είναι ένας τρόπος να δούμε κατά πόσο μπορεί να αντισταθεί η ομάδα και να πολεμήσει σε δύσκολους αγώνες, σε δύσκολες έδρες».

Αυτή τη φορά για να πετύχει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίζει αυτά τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια και να κάνει μια πιο σταθερή πορεία στον πρώτο γύρο;
"Βεβαίως και το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι απ' αυτά ακριβώς που η ήττα ή η νίκη κρίνουν ένα πρωτάθλημα. Ακόμα βέβαια είμαστε στην αρχή, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε και θα έλεγα ότι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και ο αγώνας με τον Πανιώνιο θα κρίνει αυτά που είπα".

Ποιες είναι οι δικές του προσδοκίες για τη φετινή σεζόν και πως αισθάνεται πλέον που έχει έναν ακόμα Ισπανό στην ομάδα, τον Σάντσεθ;
"Προσωπικά αισθάνομαι καλά, έχω ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού που είχα το καλοκαίρι, σε αυτό με βοήθησε και η θεραπεία και οι διακοπές που υπήρχαν. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σας νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο προνόμιο για μένα να παίζω δίπλα στον Σάντσεθ ο οποίος ήρθε από την Primera Divizion με πάρα πολλές εμπειρίες και πραγματικά είναι ευκαιρία για μένα να μάθω παίζοντας μαζί του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ