ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ναι" του Αλαφούζου, διστάζει ο Κουρμπέλης για ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά να πάρει μεταγραφή στη Σαμπντόρια. Προσπάθειες να μεταπεισθεί ο 25χρονος αμυντικός χαφ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η ρελάνς του ΠΑΟΚ στη διεκδίκηση του Δημήτρη Κουρμπέλη τον έχει φέρει σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τη Σαμπντόρια. Η "ασπρόμαυρη" προσφορά είναι τόσο υψηλή, που "υποχρέωσε" και τον τον Γιάννη Αλαφούζο να ξεπεράσει τους δισταγμούς του λόγω της διαμάχης του με τον Ιβάν Σαββίδη και να δώσει την άδεια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Παναθηναϊκό περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ και πληρωμένους μέχρι τον Ιούνιο τους Κωνσταντινίδη, Κάτσε και Μυστακίδη. Όσον αφορά το καθεστώς των τριών παικτών, οι πρώτοι θα δοθούν ως ελεύθεροι και ο τρίτος με δανεισμό.

Ωστόσο, το deal δεν κλείνει εξαιτίας των ενστάσεων του Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού προτιμά προς το παρόν να μετακομίσει στη Γένοβα, αντί για τη Θεσσαλονίκη και θεωρεί καλύτερη προοπτική τη Σαμπντόρια και το Καμπιονάτο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να μεταπείσουν τον Κουρμπέλη, εξηγώντας του τα οφέλη για την ΠΑΕ. Διότι η προσφορά της Σαμπντόρια είναι μικρότερη του ΠΑΟΚ, η αποπληρωμή της σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου και δεν περιλαμβάνει παίκτες, που θα ενταχθούν στο ρόστερ του Τριφυλλιού. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες εάν οι προσπάθειες τους θα έχουν αποτέλεσμα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ