ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να σπάσει την αρνητική παράδοση

Να σπάσει την αρνητική παράδοση
Κωνσταντίνου Μιχάλης INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά το θαύμα στην Αγγλία με νίκη επί της Τότεναμ έχοντας ως μεγαλύτερο αντίπαλο την αρνητική παράδοση. Τα κέρδη από ενδεχόμενη πρόκριση (vid).

Η αποστολή των πράσινων βρίσκεται στο Λονδίνο κι ελπίζει να γράψει ιστορία στην αναμέτρηση με την Τότεναμ, καθώς με νίκη ο Παναθηναϊκός προκρίνεται στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα μιας και βάσει προϊστορίας, το "τριφύλλι" δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Αγγλία!

Συνολικά ο Παναθηναϊκός έχει δώσει οκτώ αγώνες στο Νησί, μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, με την τελευταία να είναι το 2004 επί της Άρσεναλ.

Εκτός από το γεγονός πως δεν έχει κερδίσει, ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει μόλις πέντε γκολ (το ένα αυτογκόλ), κι έχει δεχθεί 19, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή του Αργεντινού προπονητή.

Αναλυτικά τα ματς

1971: Έβερτον - Παναθηναϊκός 1-1

1981: Άρσεναλ - Παναθηναϊκός 1-0

1985: Λίβερπουλ - Παναθηναϊκός 4-0

1998: Άρσεναλ - Παναθηναϊκός 2-1

2000: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παναθηναϊκός 3-1

2001: Άρσεναλ - Παναθηναϊκός 2-1

2003: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Παναθηναϊκός 5-0

2004: Άρσεναλ - Παναθηναϊκός 1-1

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση, ο Παναθηναϊκός θα ενισχύσει τα ταμεία του με ένα ποσό που θα αγγίξει τα 1-1,3 εκ. ευρώ.

Αυτά προκύπτουν από το μπόνους πρόκρισης, το μπόνους της νίκης στους ομίλους, το μάρκετ πουλ και φυσικά τα εισιτήρια που θα κόψουν οι πράσινοι, ειδικά αν κληρωθούν με μία δυνατή αντίπαλο.

Διαβάστε επίσης: Κλειστά χαρτιά από τον Ρότσα, Πετρόπουλος: "Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε", Ρότσα: "Πιστεύουμε στην πρόκριση", Γουόκερ: "Θέλουμε νίκη και θέαμα με ΠΑΟ", Οι πράσινες αποβάσεις στο Λονδίνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ