ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να πετύχετε τους στόχους σας"

"Να πετύχετε τους στόχους σας"
INTIME SPORTS

Ο πρώην... πλέον τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" Κάρλος Φρέιτας πριν αποχωρίσει από την Παιανία, ευχήθηκε στους παίκτες να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Το αντίο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, το πρωί, ο Κάρλος Φρέιτας.

Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής πέρασε από την Παιανία για τελευταία φορά και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους να προσπαθήσουν για να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Ο Κάρλος Φρέιτας ξεκίνησε δίνοντας ευχές για καλή υγεία στους παίκτες ενόψει συνέχειας στις προσπάθειές τους, λέγοντας:

" Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο στην προσωπική αλλά και στην ποδοσφαιρική σας ζωή. Εύχομαι να έχετε πάνω απ' όλα υγεία. Ήμασταν μαζί σε μία μεγάλη, αλλά και δύσκολη προσπάθεια."


Εν συνεχεία ο Πορτογάλος τόνισε αυτά που είπε και μια μέρα πριν στους συμπατριώτες του, κάνοντας λόγο για δύσκολη στιγμή που ήταν στην θέση αυτή.

" Ήρθα σε μία όχι και τόσο κατάλληλη στιγμή για τον σύλλογο. Θέλω να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε άλλωστε τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Το πιστεύω αυτό".

Ο Κάρλος Φρέιτας αφού αποχαιρέτησε έναν έναν τους παίκτες του "τριφυλλιού" και είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Τζιμπρίλ Σισέ, θα αποχωρήσει από την Αθήνα την προσεχή Πέμπτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ