ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να ζήσεις Μολέντο και χρόνια πολλά"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μολέντο είχε τα γενέθλια του την Παρασκευή και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό γιόρτασαν με το Βραζιλιάνο άσο τη Κυριακή το βράδυ. (BINTEO)

Διπλή χαρά για τους παίκτες του Παναθηναϊκού τη Κυριακή το βράδυ καθώς πλην της νίκης επί του Ολυμπιακού οι πράσινοι γιόρτασαν και τα γενέθλια του Μολέντο που έκλεισε το 30ο έτος της ηλικίας του.

Ο Βραζιλιάνος είχε τα γενέθλια του την Παρασκευή, παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, και όπως ήταν λογικό εκείνη τη μέρα ο αμυντικός των πράσινων δεν είχε την ευκαιρία να το γιορτάσει.

Αυτό έγινε στη διάρκεια της Κυριακής όπου αρκετοί συμπαίκτες και φίλοι του Βραζιλιάνου στόπερ βρέθηκαν στο σπίτι του και γιόρτασαν όλοι μαζί.

Μάλιστα του τραγούδησαν το "happy birthday" τόσο στα αγγλικά όσο και στα βραζιλιάνικα αλλά και ελληνικά. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ανέβασε ένα βίντεο από τα γενέθλια του Μολέντο αλλά και μια αναμνηστική φωτογραφία που έβγαλαν ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός και οι φίλοι του. Μεταξύ άλλων στη φωτογραφία είναι οι Λουτσιάνο, Καμπέσας, Κουλιμπαλί, Σιλά, Λουντ, Βιγιαφάνιες και Ινσούα.

"Να ζήσεις Μολέντο και χρόνια πολλά"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ