ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να τελειώσει την δουλειά στο Μπριζ ο Παναθηναϊκός

Να τελειώσει την δουλειά στο Μπριζ ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (21:30) να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα και μέσα στο Μπριζ να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League. Τα πλάνα των δυο Μισέλ Πρεντ'Ομ και Γιάννη Αναστασίου.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Παναθηναϊκός δίνει ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φιλοξενείται από την Μπριζ (21:30) και σε ένα γήπεδο κατάμεστο από 27.000 θεατές καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League που σε πρώτη φάση εξασφαλίζει την παρουσία στους ομίλους του Europa League και ένα μεγάλο οικονομικό όφελος για τα ταμεία της ΠΑΕ.

Μπριζ, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Το "τριφύλλι" θέλει να πάει κόντρα και στην παράδοση με αντίπαλο την Μπριζ και γενικά τις βελγικές ομάδες σε νοκ άουτ ματς, καταφέρνοντας να περάσει στην επόμενη φάση, που θα το φέρει ακόμα πιο κοντά στους ομίλους της πρώτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο πλάι του θα βρίσκονται και περίπου 1.000 οπαδοί του που θα δώσου τη δική τους μάχη από την εξέδρα.

Έτσι κατεβάζει την ομάδα του ο Αναστασίου

Ο 42χρονος προπονητής αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα του με τον Κοτσόλη στα γκολπόστ και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Βέμερ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος και Πράνιτς. Οι Κουτρουμπής, Ζέκα και Λαγός θα δεσπόζουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι Καρέλης και Νίνης θα είναι πιο μπροστά σε πιο δημιουργικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα δεσπόζει ο Μπεργκ.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Στιλ, Χουχούμης, Μπούρμπος, Δώνης, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Λουντ και Καλτσάς, ενώ εκτός βρίσκεται ο Σάντσεθ λόγω τιμωρίας και οι Εσιέν, Τελάντερ και Νάνο.

Τα πλάνα του Πρεντ'Ομ

Οι Βέλγοι του Μισέλ Πρεντ'Ομ θα παραταχθούν με 4-2-3-1 και η 11άδα θα έχει ως εξής, αν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση της τελευταίας στιγμής. Μπρουζέζ, Ντε Φάου, Ντουάρτε, Μέχελε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βανάκεν, Βίκτορ Βάθκεθ, Αμπντουλά Ντιαμπί, Ισκιέρδο.

Οι υπόλοιποι της αποστολής: Τόινκενς, Καστελετό, Κουλς, Ντένσβιλ, Εμ'Μπομπό, Στορμ, Ντιρκς, Ουλαρέ, Ντε Σούτερ

Οι τραυματίες: Ένχελς, Μουνιέ, Φελίπε Γκέντοζ, Κούπμαν, Ρεφαέλοβ, Μπολάτ, Κλαουντεμίρ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ