ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να στη φέρουμε στα ποδαράκια τη μπάλα;" τρομερές ατάκες Ουζουνίδη Νο 2

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης για δεύτερη διαδοχική μέρα στο Τέχελεν δεν παρέλειψε να κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του όταν έβλεπε πράγματα που δεν του άρεσαν. Διαβάστε στο Sport24.gr τις νέες ατάκες του 48χρονου προπονητή.

Δεύτερη προπόνηση για τον Παναθηναϊκό στο Τέχελεν και δεύτερη μέρα παρατηρήσεων από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο 48χρονος τεχνικός όποτε βλέπει κάτι που δεν του αρέσει το λέει στους παίκτες του προκειμένου να διορθωθούν.

Την... τιμητική τους στην προπόνηση της Παρασκευής είχαν οι Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης και Ευαγγέλου ενώ φυσικά εκτός των παρατηρήσεων υπήρχαν και "μπράβο" όταν τα πάντα γίνονταν όπως ακριβώς ήθελε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Η πρώτη παρατήρηση του Ουζουνίδη είχε αποδέκτη τον Όμρι Άλτμαν, στον οποίο χρέωσε αργές επιστροφές. «Άμα σκοράρεις, έχει καλώς. Αν δεν σκοράρεις, γύρνα πίσω» φώναξε ο Ουζουνίδης.

Έπειτα, ασχολήθηκε με τον Χατζηγιοβάνη, στον οποίο εξήγησε πως πρέπει να κινείται όταν έχει τη μπάλα και όταν την έχει ο συμπαίκτης του στην ίδια πλευρά. Μετά, μίλησε στους Άλτμαν και Χατζηγιοβάνη, λέγοντάς τους: «Όταν προωθείται ο μπακ, τότε εσείς πρέπει να προσέχετε να μην κινείστε στην ίδια ευθεία. Ο ένας πιο μπροστά και ο άλλος πιο πίσω, για να υπάρχουν επιλογές στη σέντρα».

Ο Χατζηγιοβάνης κέντρισε και σε δεύτερη φάση το... ενδιαφέρον του Ουζουνίδη, που ενοχλήθηκε όταν ο νεαρός εξτρέμ δεν κυνήγησε μία "χλιαρή" πάσα. «Να στη φέρουμε στα ποδαράκια, Τασούλη, να μην κουνηθείς;» αναρωτήθηκε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

Πιο πολύ ... ακούστηκε ο Ουζουνίδης, πάντως, σε άσκηση για στατικές φάσεις. Ο Στέφανος Ευαγγέλου έχασε τον παίκτη του και ο Ουζουνίδης έβαλε τις φωνές. Ο Ευαγγέλου απάντησε: "με κράτησε!" και τότε ο Ουζουνίδης απάντησε με ενόχληση: " Τι θα πει σε κράτησε; Άμα φάμε γκολ, αυτό θα μου πεις; Τράβα τον και εσύ!".

Γενικά, ο Ουζουνίδης απευθύνεται αυστηρά στους παίκτες, αλλά η επιτυχία του μέχρι στιγμής είναι ότι τους έχει πείσει πως πάντα τους μιλά για τη βελτίωση τους. Οι ποδοσφαιριστές αποδέχονται ότι οι συστάσεις του βοηθούν, αφού το βλέπουν στην απόδοση τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ