ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να πέσουν οι τόνοι θέλει ο Φερέιρα

Να πέσουν οι τόνοι θέλει ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Κυριακής για την ήττα από τον Πανθρακικό, θέλοντας να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν οι παίκτες του, αλλά δεν αποκλείεται να μιλήσει την Δευτέρα.

Οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού αρχίζουν την Πέμπτη με το Τριφύλλι να παίζει εκτός έδρας κόντρα στην Μάριμπορ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πράσινοι να μην μπορούν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.

Για αυτό και η Κυριακή το πρωί τους βρήκε στην Παιανία αμέσως μετά την επιστροφή τους από την Κομοτηνή με τους πράσινους να προπονούνται ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Σλοβένους.

Ο Φερέιρα θέλοντας να πέσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν οι παίκτες του δεν τους μίλησε σχετικά με την απόδοση τους στο ματς με τον Πανθρακικό. Άλλωστε τόσο οι ποδοσφαιριστές του όσο και ο ίδιος ήταν σκασμένοι μετά την ήττα στην Θράκη.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους τους Κατσουράνη και Μπουμσονγκ που δεν ήταν στην διάθεση του στο ματς με τον Πανθρακικό να προπονούνται κανονικά και φυσικά και οι δυο έχουν τεθεί στις υπηρεσίες του Πορτογάλου.

Ευχάριστα είναι τα νέα και από τον Σο ο οποίος συνεχίζει να παίρνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας χωρίς να νοιώθει κάποιο πρόβλημα. Οι μοναδικές απουσίες ακούνε στο όνομα των Ταμπάκη και Λαγού.

Χαρακτηριστικά στη προπόνηση της Κυριακής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Ταμπάκης και ο Λαγός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ