ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να μπουν σε σειρά οι εκκρεμότητες του ρόστερ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά ζητήματα να ρυθμίσει, αλλά το οικονομικό εξακολουθεί να αποτελεί «τροχοπέδη».

Ασφαλώς, κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το καλοκαίρι τελειώνει από τις 12 Ιουνίου. Υπό αυτό το πρίσμα, υπάρχει χρόνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, παρότι η προσδοκία ήταν να έχει σημειωθεί μεγαλύτερη πρόοδος απ’ ότι μέχρι σήμερα.

Όμως, το οικονομικό αποτελεί «τροχοπέδη» στις επαφές που έχει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, είτε για την ενίσχυση του ρόστερ, είτε για την ελάφρυνση του. Ο τεχνικός διευθυντής δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες, εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας στο ταμείο της ΠΑΕ.

Το ζητούμενο είναι να διορθωθεί η κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση της ομάδας. Οι Λυμπερόπουλος και Ουζουνίδης περιμένουν λύσεις από τον Γιάννη Αλαφούζο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δεσμευτεί να τις δώσει.

Παρότι δεν θα κλείσουν όλα τα «μέτωπα» που έχει ανοιχτά ο Παναθηναϊκός, εντούτοις θα φανεί στη διάρκεια της εβδομάδας εάν θα μπουν σε μία σειρά. Διότι όσο προχωρά ο μήνας και δεν ρυθμίζονται οι εκκρεμότητες, τότε θα συγκεντρωθούν πολλά ζητήματα...

Ήδη, βρίσκονται σε αναμονή οι υποθέσεις των Κλωναρίδη, Εμποκού, Μολέντο, οι αποδεσμεύσεις και η αναζήτηση για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός κεντρικού χαφ και ενός πλάγιου μπακ. Ο Λυμπερόπουλος προσπαθεί να τις τελειώσει, αλλά χωρίς χρήματα αυτό δεν θα συμβεί με καμία περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ