ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να μην ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό"

Σε μία προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους που οι ίδιοι ανέβασαν, τόσο ο Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ όσο και ο Λεμπγκάνγκ Πίρι, ζήτησαν από τους φιλάθλους της Μπρόντμπι να μην ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη η Μπρόντμπι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με την κατάσταση να είναι έκρυθμη. Οι άνθρωποι της Μπρόντμπι αφού πρώτα άναψαν τη φωτιά τώρα προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενόψει της ρεβάνς.

Στο πλαίσιο των δηλώσεων τους ενόψει της αναμέτρησης τόσο ο Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ όσο ο Λεμπγκάνγκ Πίρι ζήτησαν από τους φιλάθλους της Μπρόντμπι να μην ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό.

"Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Στον πρώτο αγώνα ήταν καλύτερος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πήραμε δύο κόκκινες κάρτες. Θα είναι δύσκολο για μας να ανατρέψουμε το 3-0. Θα πρέπει να αντιδράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε ο κόσμος να τους κάνει να νιώσουν ότι παίζουν εκτός έδρας. Χρειαζόμαστε τη θετική ενέργεια του κοινού μας και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ανεξάρτητα από ό,τι συνέβη στην Αθήνα. Αντί να προκαλέσουμε την αντίπαλη ομάδα, θα πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα", δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός μέσος.

Από την πλευρά του ο Γερμανός προπονητής είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Περιμένω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε. Μετά θα δούμε αν είναι αρκετό ή όχι. Αν οι φίλαθλοί μας είναι επικεντρωμένοι στους αντιπάλους, δεν έχουμε καμία τύχη. Είδαμε πόση ενέργεια μπορούμε να πάρουμε από τον κόσμο μας στο πρώτο ματς και χρειαζόμαστε μίνιμουμ ανάλογη στήριξη την Πέμπτη. Θέλουμε τη συμπαράστασή τους στο μάξιμουμ. Αν είναι επικεντρωμένοι στους αντιπάλους, δεν μπορούν να μας στηρίξουν. Αν θέλουν να μας βοηθήσουν, να υποστηρίζουν εμάς κι όχι να είναι κόντρα στον αντίπαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ