ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να μεταφέρει αρκετά από τα οικονομικά "βάρη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αξιοποιήσει τη συγκυρία που διαμορφώνεται και να πετύχει τη μείωση του μηναίου κόστους από την εξόφληση των οφειλομένων.

Με την επιστολή της Nova προς τη Superleague, με την οποία αναφέρεται στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν σε ενδεχόμενο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού, διαφαίνεται το συνολικό πλήγμα που θα δεχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μία κατάσταση που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, εφόσον η ΠΑΕ δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Φυσικά, οι πρώτοι που έχουν άμεση επίγνωση των προβλημάτων είναι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Για αυτό, έχουν αποφασίσει να ενημερώσουν όλους όσους έχουν οφειλές από την ΠΑΕ και να τους εξηγήσουν με λεπτομέρειες τι συμβαίνει. Πρακτικά, με την επικοινωνία της οικονομικής δυσπραγίας, θα ζητήσουν συνεργασία και ανοχή στις εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατανοεί ότι δημιουργείται ένα κλίμα που θα της επιτρέψει να κερδίσει χρόνο, στην προσπάθεια για την επιβίωση της εταιρίας. Σίγουρα, δεν πρόκειται να ανταποκριθούν όλοι οι πιστωτές, ούτε θα βρεθούν χρήματα ως... δια μαγείας. Ωστόσο, ίσως ελαφρύνει το οικονομικό βάρος που σηκώνει κάθε μήνα η ΠΑΕ και θα συμβάλλει στη βιωσιμότητα της.

Βέβαια, η μετάθεση των εκκρεμοτήτων δεν αρκεί. Η διοίκηση επιβάλλεται να βρει χρήματα και πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Κυρίως, να αποκτήσει εναλλακτικές "πηγές" εσόδων, πέραν από τις πωλήσεις, αφού υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θα αποφέρει αρκετά λεφτά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ