ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Να επιστρέψει στις νίκες ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα και θέλει να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με νίκη, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναιτωλικό και τη Θέλτα. Με αλλαγές και 4-2-3-1 η ενδεκάδα.

Στο Αγρίνιο δεν είχε την καλύτερη απόδοση και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες υποδείξεις των δύο βοηθών, έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό. Στο Βίγκο ήταν πολύ καλός, αλλά στα τελευταία λεπτά πλήρωσε την αδράνεια, την κόπωση και την έλλειψη εναλλακτικών και ηττήθηκε 2-0 από τη Θέλτα.

Ο Παναθηναϊκός μετρά δύο ματς χωρίς νίκη και είναι αδιανόητο να τριτώσει το κακό, ειδικά εν όψει της διακοπής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Υποδεχόμενος τον Αστέρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (18:15, Sport24 Radio 103,3, Sport24.gr), θέλει να νικήσει για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και να περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Σε σχέση με το παιχνίδι της Γαλικίας, ο Αντρέα Στραματσόνι υπολογίζει και τους Χουλτ, Γουακάσο, Ιβανόφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή. Αντίθετα, αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ και ο ανέτοιμος Τελάντερ.

Ο Ιταλός θα αλλάξει το 3-5-2 του Europa League με το 4-2-3-1 της Superleague και θα φρεσκάρει την ενδεκάδα σε περιορισμένο βαθμό, ώστε να μην διαταράξει την ομοιογένεια. Οι πιθανότεροι βασικοί είναι οι Στιλ, Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Ακόμα, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι δείχνουν αυξημένο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια, μετά την καλή απόδοση στο Βίγκο. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περισσότεροι από 12.000 θεατές θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ