ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου"

"Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τα μετεγγραφικά της αποκτήματα με τα νέα μέλη της πράσινης οικογένειας να δηλώνουν έτοιμοι ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΙΚ.

Λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε πέρα από τις νέες εμφανίσεις και τους παίκτες που ντύθηκαν στα πράσινα αυτό το καλοκαίρι.

Οι Χουλτ, Ρέις, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Ιβανόφ και Γουακάσο παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκαν στις υποχρεώσεις του τριφυλλιού που ξεκινούν την ερχόμενη Πέμπτη (28/7) κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης.

"Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από αριστερά Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ιβανόφ, Ρέις, Χουλτ

Πρώτος μίλησε ο Χουλτ ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις πρώτες του εικόνες από τον Παναθηναϊκό και τις προσδοκίες του με την νέα του ομάδα. "Όλα είναι πολύ καλά από την αρχή, όλα γύρω από την ομάδα... ιδίως οι συμπαίκτες μου. Θεωρώ ότι έχουμε μια καλή ομάδα και ότι έχουμε πολλούς καλούς ανθρώπους στην ομάδα. Επίσης έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Όλα είναι καλά και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν" τόνισε ο Σουηδός αριστερός μπακ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νούνο Ρέις: "Δε νομίζω ότι χρειάζεται να έρθει κάποιος στην Ελλάδα για να διαπιστώσει πόσο μεγάλος είναι ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο και εύχομαι όλα να πάνε καλά", ενώ ο Ιβανόφ επεσήμανε: "Θα επαναλάβω και γω όσα είπε ο Νίκλας. Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ. Φέτος θα είναι η χρονιά μας και βασικός μας στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Europa League".

Ο πιο έμπειρος από όσους βρίσκονταν στο πάνελ, Κριστιάν Λεντέσμα, δήλωσε: "Νομίζω ότι όλες οι προσδοκίες μας εδώ έρχονται και επαληθεύονται. Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας αλλά πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό". Με τον Αργεντινό μέσο συμφώνησε και ο Ιμπάρμπο: "Όντως οι προσδοκίες είναι πολύ θετικές. Είμαστε μια ομάδα με νέους παίκτες. Όπως είπε και ο Κριστιάν ο χρόνος είναι λίγος, κοιτάμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο ώστε να μπορέσουμε να θριαμβεύσουμε στις διοργανώσεις που θα παίξουμε".

Τελευταίος πήρε το λόγο ο Γουακάσο: "Είναι όλα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες, η ομάδα... όλοι είναι σοβαροί. Μπορούμε να τα καταφέρουμε φέτος. Όπως είπε και ο Ιβάν πρέπει να δουλέψουμε βήμα-βήμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Europa League και εν συνεχεία στις υπόλοιπες διοργανώσεις".

Στη συνέχεια οι παίκτες απάντησαν ξεχωριστά σε μία ερώτηση με τον Χούλτ να καλείται να μιλήσει για την αναμέτρηση με την ΑΙΚ: "Θα παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα από την Σουηδία. Θα παλέψουν και στα δυο 90λεπτα. Θεωρώ όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας όπως με την Τσβόλε θα αντεπεξέλθουμε και θα είμαστε εμείς η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει".

"Να δείξουμε τις δυνατότητες μας εντός του γηπέδου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λεντέσμα και Ζιλμπέρτο Σίλβα τα λένε μετά την εκδήλωση

Από την πλευρά του ο Λεντέσμα ρωτήθηκε για το εάν αισθάνεται έτοιμο για τα ματς με την σουηδική ομάδα: "Μέσα μας αισθανόμαστε έτοιμοι αλλά η απόδειξη θα είναι την Πέμπτη. Καθημερινά αισθανόμαστε όλο και ποιο έτοιμοι και πνευματικά επίσης".

Ο Ιμπάρμπο κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του στην επίθεση με τον Μπεργκ: "Με τον Μάρκους προσβλέπω σε μια καλή συνεργασία, εκείνος είναι πιο παλιός από μένα και έχει πολλά να μου πει. Το βασικό είναι ότι πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό ισχύει και για τους άλλους συμπαίκτες μου. Με την πάροδο του χρόνου όμως θεωρώ ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα".

Ο Νούνο Ρέις ρωτήθηκε για το εαν αισθάνεται δικαιωμένος επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό: "Το Πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό είμαι ευτυχής που είμαι εδώ" με τον Ιβανόφ να αναφέρεται στην αγωνιστική του κατάσταση: "Δεν έχω πλέον κάποιο πρόβλημα με το γόνατο μου. Ολοένα και θα παίζω καλύτερα, θα είμαι σε καλύτερη φόρμα και παιχνίδι με το παιχνίδι όλο και καλύτερος".

Στις επόμενες ερωτήσεις κυριάρχησε ο Γουακάσο. Τα βασικά θέματα ήταν η συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα και το εάν μίλησε με τον Εσιέν για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό. Αρχικά, ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι τον Γενάρη έχουμε το Κύπελλο Αφρικής αλλά ο σκοπός μου είναι να δώσω το καλύτερο μέχρι τότε με τον Παναθηναϊκό" και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Στις διακοπές ήμουν με τον Εσιέν. Μιλήσαμε πολύ για τον Παναθηναϊκό. Μου είπε καλά πράγματα και τα αρνητικά. Αυτά που είπαμε είναι μεταξύ εμένα και εκείνου. Αυτό που μου είπε είναι πως είναι στο χέρι μου να πετύχω στον Παναθηναϊκό και όλα εξαρτώνται από μένα".

Τέλος, ο Κριστιάν Λεντέσμα ρωτήθηκε για το πότε θα είναι 100% έτοιμος με τον Αργεντινό μέσο να είναι ξεκάθαρος: "Στην Βραζιλία έμεινα τρεις μήνες και έπαιξα σε πέντε ματς. Το γιατί πρέπει να ρωτήσετε τον προπονητή. Δεν έμεινα εκεί γιατί δεν άρεσε ούτε σε μένα, ούτε στην οικογένεια μου. Το πόσο έτοιμος είμαι θα το δείτε την Πέμπτη".

Δείτε το LIVE της παρουσίασης.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ