ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μύλος" με τον Σίλντενφελντ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

"Μύλος" με τον Σίλντενφελντ και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σε διαφορετικά μήκη κύματος εκπέμπουν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναφορικά με την επιστροφή του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ θα υπάρξουν εξελίξεις στο διάστημα της παραμονής του Κροάτη στόπερ στην πατρίδα του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Από μία απλή κρούση, το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει εξελιχθεί σε μία οικογενειακή διαμάχη, η οποία επηρεάζει άμεσα και τις σχέσεις εντός της ομάδας.

Προ ημερών, με δήλωση του, ο πρόεδρος της Ντινάμο, Ζντράβκο Μάμιτς, είχε επιβεβαιώσει ότι θα επιδιώξει την επιστροφή του Κροάτη κεντρικού αμυντικού και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν επαφές.

Δύο 24ώρα αργότερα, ο προπονητής της Ντινάμο και αδερφός του προέδρου, Ζόραν Μάμιτς, δήλωσε το ακριβώς αντίθετο! "Δεν τον θέλω, δεν είναι στη λίστα μου" τόνισε, αναφερόμενος στον "Σίφο".

Όσον αφορά τον ίδιο τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, αυτός φέρεται να απάντησε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους ότι διάβασε τη δήλωση του Ζόραν Μάμιτς και πρόσθεσε ότι "ξέρω τι θέλω, κάποιοι θέλουν την επιστροφή μου και την έχουν αποφασίσει".

Γενικότερα, η υπόθεση έχει εξελιχτεί σε μυστήριο και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει την κατάληξη της, αφού οι παράμετροι που την επηρεάζουν είναι πολλοί και συνδεδεμένοι μεταξύ τους.

Όπως τονίζουν πηγές από την Κροατία, ο Ζντράβκο Μάμιτς έχει συμφωνήσει με τον Σίλντενφελντ για την επιστροφή του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά ο Ζόραν Μάμιτς επιθυμεί να φέρει με μεταγραφή έναν δικό του παίκτη για το κέντρο της άμυνας, για αυτό και διαφώνησε δημοσίως.

Πάντως, όπως συμπληρώνουν, το διάστημα της παραμονής του "Σίφο" στην Κροατία για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας, αναμένεται να λάβει χώρα ένα ραντεβού ανάμεσα στους τρεις άνδρες, ώστε να ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ