ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουζούκης: "Ήταν δύσκολο... αλλά είμαστε Παναθηναϊκός"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΛΙΝΣ(Α) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μπουζούκης μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, το ματς με τον Αστέρα αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα πρέπει να βγάζει χαρακτήρα και να κερδίζει όπως έκανε και στο ντέρμπι.

Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" ο Γιάννης Μπουζούκης. Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπως και στο ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα ενώ τόνισε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία τους.

Για τη νίκη των Πράσινων στο ντέρμπι “αιωνίων”:
“Δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Δεν μας ενδιαφέρουν τα προβλήματα που υπάρχουν. Δώσαμε το 100% και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, κάτι που είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια”.

Για την καλή εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στους “ερυθρόλευκους”:
“Σίγουρα είναι το στοιχείο του ντέρμπι, σίγουρα θέλαμε τη νίκη και ήταν δύσκολο, αλλά γι' αυτό είμαστε ο Παναθηναϊκός. Φοράμε αυτό το σήμα στην καρδιά, πρέπει να δείχνουμε σε κάθε αγώνα ποιοι είμαστε και γι' αυτό κερδίσαμε”.

Για τις κακές εμφανίσεις του Τριφυλλιού στα εκτός έδρας παιχνίδια:
“Δεν θεωρώ ότι δεν θέλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο. Απλά σε άλλα ματς θα σου βγει και σε άλλα, όχι. Είναι και λίγο θέμα τύχης. Δεν ξέρω τι φταίει. Σίγουρα στη Λεωφόρο με τη βοήθεια του κόσμου υπάρχει καλύτερη ψυχολογία για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Δουλεύουμε για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ώστε να κερδίζουμε κι εκεί” .

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:
“Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κερδίσουμε το ματς. Αν αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, βγουν στο γήπεδο, τότε θα κερδίσουμε. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα και εμπιστεύεται κάποιους νεαρούς παίκτες. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, είναι δυνατή ομάδα και παίζει καλά εντός έδρας”
.

Για το αν είναι έτοιμοι οι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού να πάρουν την ευκαιρία τους:
“Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Γι' αυτό προσπαθούμε και δουλεύουμε καθημερινά με την πρώτη ομάδα. Προσπαθούμε να πάρουμε στοιχεία από όλους τους ποδοσφαιριστές – γιατί έχουμε στην ομάδα μεγάλες προσωπικότητες – και να κερδίσουμε πράγματα από αυτούς, ώστε να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Για την εξαιρετική πορεία της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού:
“Είμαστε μια οικογένεια, είμαστε όλοι μαζί και έχουμε καλό κλίμα. Παίζουμε κάθε αγώνα, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τους περισσότερους, έχουμε μόνο την ισοπαλία με τη Λάρισα. Προσπαθούμε και συνεχίζουμε για να πάρουμε την κούπα”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες:
“Θέλω να παίξω και να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Να πάρω ευκαιρίες και να τις “αρπάξω”. Γιατί μπορεί να δοθούν, αλλά εκεί θα φανεί η απόδοση που θα έχει ο καθένας. Να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Όλοι οι μικροί προσπαθούμε. Δεν ξέρω αν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο για να αντεπεξέλθουμε, αλλά προσπαθούμε” .

Για τη θέση που θέλει να καθιερωθεί:
“Σαν δεκάρι. Πίσω από τον επιθετικό. Αυτή είναι η θέση μου. Όμως όπου μου ζητήσει ο προπονητής, θα αγωνιστώ και θα προσπαθήσω για ότι μου ζητήσει ο προπονητής”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ