ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα"

Μπουμσόνγκ: "Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα"
Μπουμσόνγκ

Ο Μπουμσόνγκ μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Σλοβενία και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου,

"Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να εστιάσει πάνω σε κανένα αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε ομάδα και να παίξουμε όλοι μαζί. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε.

Ελπίζω αυτή η δουλειά να αποφέρει καρπούς. Αν όλοι μαζί και όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μείνουμε ενωμένοι τότε θα έχουμε καλά αποτελέσματα, όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε", είπε αρχικά ο Γάλλος ασος μία μέρα πριν το ματς με την Μάριμπορ και συνέχισε.

Η ομάδα δεν άρχισε καλά και εσύ είσαι από τους πιο έμπειρους. Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;

"Δεν αρχίσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Όμως, υπάρχει ένα αξίωμα για εμένα. Πάντα για να πας πιο γρήγορα, πρέπει να πας δύο βήματα πιο πίσω. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να τους ζητήσω να είναι πιο αισιόδοξοι, να πιστέψουν στη δύναμη της ενότητας του λαού του Παναθηναϊκού.

Με την υποστήριξη τους και με το κουράγιο που έχουμε ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί τη δύναμη μου."

Από την πλευρά του ο Χάρης Μαυρίας, τόνισε: "Η Μάριμπορ είναι πολύ καλή και υπολογίσιμη ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτό το ματς. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση και να κερδίσουμε κάτι καλό από αυτό τον όμιλο.

Το πρωτάθλημα και η Ευρώπη είναι στόχοι που θέλουμε να κυνηγήσουμε. Είμαστε καλή ομάδα και μέσα από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μας θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ψυχολογία και να αναδείξουμε τις δυνατότητες μας".

Μαρίνος: "Θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα"

"Έχουμε δει κάποια βίντεο. Μας έχει ενημερώσει το προπονητικό επιτελείο για τα στοιχεία της. Βασίζεται στην ομαδικότητα και δεν έχουν το ατομικό στοιχείο. Όμως, χρειάζεται προσοχή. Εμείς, όμως, είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να νικήσουμε", είπε ο 25χρονος φουλ μπακ των πράσινων.

Επειδή είναι η πιο αδύναμη ομάδα υπάρχει περισσότερη πίεση για ένα νικηφόρο ξεκίνημα;

"Η πιο δυνατή και η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου θα φανεί στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά από πριν. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να νικήσουμε."

Τέλος ο Ζέκα τόνισε από την πλευρά του: " "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μάριμπορ είναι μία καλή ομάδα. Έχουμε δεί βίντεο από αγώνες της. Εμείς πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη και πιστεύουμε ότι μπορούμε. Είναι μία καλήευκαιρίαγια να φτιάξουμε την ψυχολογία μας μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Είναι η πρεμιέρα για την συγκεκριμένη διοργάνωση και θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη.

Τα λόγια δεν έχουν καμία σημασία και πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις."

Μαζί με την αποστολή στην Σλοβενία πέταξαν και οι: Δημήτρης Γόντικας, οι διοικούντες Κωνσταντίνου, Ελευθεράκης, Σωπήλης, Λ.Πολέμης και Πέτσος. Επίσης μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και ο επιχειρηματίας Τίτος Βασιλόπουλος.

Εσείς διαβάστε: Βίντεο, τακτική και ενδεκάδα από Φερέιρα, Φερέιρα:"Είστε ασόβαροι και αδιάφοροι", Δίωξη σε βάρος Σεϊταρίδη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκη και νέα αρχή, Τα λένε Βγενόπουλος, Αλαφούζος, Μπουμσόνγκ: "Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ