ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμσόνγκ: "Εγγύηση το όνομα 'Παναθηναϊκός"

Μπουμσόνγκ: "Εγγύηση το όνομα 'Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, την Ευρώπη και το όνειρο επιστροφής στην Γαλλία.

"Ήθελα να επιστρέψω στην Γαλλία. Είναι η πατρίδα του ότι και να συμβεί. Θα επιστρέψω όμως για να κλείσω την καριέρα μου. Βρήκα βέβαια πολλές κλειστές πόρτες.

Στην Γαλλία όταν φτάσεις τα 30 τότε τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Θα ήθελα να πάω σε μία ομάδα που να νιώθω όμορφα και να μην με περιμένουν σαν μεσσία", είπε αρχικά ο Γάλλος άσος στην Equipe.

"Είναι αλήθεια πως υπήρξαν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όμως παρά την κρίση ο Παναθηναϊκός ήθελε να με κρατήσει. Αποφάσισα να συνεχίσω την περιπέτεια στον Παναθηναϊκό που αποτελεί εγγύηση το όνομα του. Μειώθηκε το συμβόλαιο μου και ανανέωσα για έναν επιπλέον χρόνο. Εδώ όμως αισθάνομαι καλά κι εγώ και η οικογένεια μου".

Για την Ευρώπη, είπε: "Την περσινή σεζόν δεν καταφέραμε να περάσουμε στην Ευρώπη. Τώρα όμως είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ, που είναι μία σκληρή διοργάνωση. Για μία νέα ομάδα όπως η δική μας, θα είναι μία καλή ευκαιρία να ωριμάσουμε. Είναι ένα μικρό Τσάμπιονς Λιγκ.

"Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας. Θα είναι δύσκολα, όμως αν παλέψουμε τα πρώτα ματς, τότε όλα είναι ανοιχτά. Είπαμε όμως, πρέπει να το πιστέψουμε".

Όσο για το τι θα κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, είπε: " Θα παραμείνω στον χώρο ότι και να γίνει".

Εσείς διαβάστε: Καλή προϊστορία με ομάδες από την Σλοβενία, Αντίπαλος του Παναθηναϊκού ο... καιρός, Φερέιρα: "Να λύσουμε την επιθετική μας δυστοκία", Τα είπαν σε καλό κλίμα Αλαφούζος, Βγενόπουλος, Κουίνσι: "Να είμαστε πιο συμπαγής ομάδα και να παίξουμε καλύτερα", Πτήση χωρίς ταλαιπωρία για τον Παναθηναϊκό, Μπουμσόνγκ: "Ενωμένοι μπορούμε τα πάντα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ