ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμάλ: "Οι νέοι έφεραν το κάτι παραπάνω"

Μπουμάλ: "Οι νέοι έφεραν το κάτι παραπάνω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ τόνισε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους και έχουν δημιουργήσει οικογενειακό κλίμα.

Μπορεί η έλευση των νεοαποκτηθέντων να έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, προκειμένου να εισέλθει στην ενδεκάδα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Καμερουνέζο επιθετικό να αναγνωρίσει τη συμβολή τους στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού.

Για τη νίκη και την απόδοση του Παναθηναϊκού: "Ήταν καλό το αποτέλεσμα και για την ομάδα και για τον κόσμο και δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλεύουμε πολύ καλά και πολύ σκληρά, οι νέοι παίκτες έφεραν το κάτι παραπάνω που το χρειαζόμασταν σε σχέση με την περσινή χρονιά. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε τα προκριματικά του Europa League, να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα και τον κόσμο έτσι ώστε να καταφέρουμε να είμαστε στους ομίλους".

Για τη βοήθεια των νέων ποδοσφαιριστών: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά όπως και αυτοί, όλοι εδώ τους υποδέχθηκαν σαν μια οικογένεια. Δεν ξεχώρισε κανείς, κανέναν. Η ομάδα είναι μια οικογένεια και προχωράμε μαζί. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στους ομίλους του Europa League και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να τον πετύχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ