ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουμάλ: "Γι' αυτό αφιέρωσα το γκολ στον Ουζουνίδη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ μίλησε στη NOVA μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα (νίκη 5-0 για τους πράσινους) και αναφέρθηκε στο γκολ του και για ποιο λόγο το πανηγύρισε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Καμερουνέζος επιθετικός, Ολιβιέ Μπουμάλ, μετά το 5-0 του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 21η αγωνιστική της Super League και αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε ο ίδιος και γιατί έτρεξε να το πανηγυρίσει με τον προπονητή του, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε το 5-0: "Πριν από κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο να σκεφτείς ένα τέτοιο σκορ. Ξέραμε ότι ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, οπότε προσπαθήσαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας από το πρώτο λεπτό".

Για τη μεταμόρφωση της ομάδας του: "Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε 4-0 και παίξαμε καλά. Σήμερα όμως ήμασταν καλοί από την αρχή, από το πρώτο λεπτό προσπαθήσαμε να βάλουμε τα πόδια μας στη μπάλα. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να βγούμε γρήγορα μπροστά. Ήμασταν σοβαροί αμυντικά. Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι από την ομάδα".

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να μείνει σε αυτό το επίπεδο: "Αυτό είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε τα πάντα για να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο, τον προπονητή, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Εξαρτάται από τους παίκτες, αλλά έχουμε όσα χρειάζεται για να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός σαν μεγάλη ομάδα πρέπει να είναι σε αυτό το επίπεδο".

Για το δικό του γκολ: "Είναι ωραία. Σαν παίκτης πρέπει να προσπαθήσεις να δίνεις το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Κάθε παίκτης είναι έτσι. Σήμερα είμαι ευχαριστημένος, σκόραρα, έδωσα ασίστ, αλλά πολλοί παίκτες έπαιξαν καλά, ο Κλωναρίδης, ο Μάρκους. Όλη η ομάδα ήταν καλή. Η ικανοποίηση είναι γενική, όχι προσωπική, όλοι είμαστε ευτυχισμένοι σήμερα για το αποτέλεσμα, την εμφάνιση, τον τρόπο που αρχίσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι".

Για τον πανηγυρισμό του με τον Ουζουνίδη: "Ο κόουτς είναι καλός άνθρωπος. Στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γι' αυτόν, λόγω της δύσκολης κατάστασης. Τώρα νομίζω ότι βήμα - βήμα προσπαθεί να μας δώσει αυτό που έχει. Τον ξέρω πριν από τον Παναθηναϊκό και για μένα είναι πολύ σημαντικός γιατί μας στηρίζει πάντα. Ξέρει τι μπορώ να δώσω στην ομάδα και ήταν λογικό να πάω σε αυτόν, γιατί είναι καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ένα απλό "ευχαριστώ", αλλά κάτι παραπάνω, μερικές φορές δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι σε μία μεγάλη ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαίνουν οι βάσεις
Ουζουνίδης: "Τέτοιες εμφανίσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας"
Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός, 5-0 τον Αστέρα στη Τρίπολη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ