ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούι: "Έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε"

Μπούι: "Έχουμε την ποιότητα να προκριθούμε"
INTIME SPORTS

Η κλήρωση έκανε το χατήρι του Μπούι και έφερε στο διάβα του Παναθηναϊκού μια ολλανδική ομάδα με τον μέσο των πράσινων να τονίζει ότι το τριφύλλι μπορεί να περάσει τον όμιλο.

Ο Ουασίμ Μπούι μπαίνει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας του Παναθηναϊκού, παίρνει χρόνο συμμετοχής και βοηθάει τους πράσινους. Όπως έκανε και στο ματς με την Μίντιλαντ σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολλανδός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την πρόκριση του τριφυλλιού επί των Δανών, την κλήρωση του Europa League αλλά και το ματς με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Για το ματς με τη Μίντιλαντ:
«Κάναμε αυτό που για το οποίο είχαμε έρθει. Ήταν στόχος μας να παίξουμε επιθετικά και να νικήσουμε, ξέραμε πως έχουμε από πίσω μας το 4-1 αλλά δεν θέλαμε να μείνουμε στην άμυνα και να περιμένουμε».

Για το αν θα ήθελε ολλανδική ομάδα στους ομίλους:
«Κάθε αντίπαλος είναι καλοδεχούμενος δεν με νοιάζει με ποιον θα κληρωθούμε. Θα ήταν καλό να βρούμε μπροστά μας μια ολλανδική ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που θα έχουμε μπροστά μας».

Για το αν μπορεί να προκριθεί από τον όμιλο ο Παναθηναϊκός:
«Έχουμε την ποιότητα για να προκριθούμε και θα τα δώσουμε όλα παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε μέχρι που θα μπορέσουμε να φτάσουμε. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και την απουσία κόσμου:
«Το άκουσα πως δεν θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Αν δουλέψουμε σκληρά θα τα καταφέρουμε. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι, όταν τους είδα για πρώτη φορά ήταν απίστευτο. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά και να δουλέψουμε για να έρθουν οι τρεις βαθμοί».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ