ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπορέλι: Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή νίκη ελληνικής ομάδας"

ͺΛΑΆΑΖΆΛ₯Έ »¦ΓΔΆ€Ή
ͺΛΑΆΑΖΆΛ₯Έ »¦ΓΔΆ€Ή ͺΛΑΑΑΖΑΛ₯Ε »¦ΓΔΑ€Η

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Χουάν Χοσέ Μπορέλι, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στον Βασίλη Τεμπέλη, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από τη νίκη επί του Άγιαξ με 1-0 στο Άμστερνταμ για το Champions League (AUDIO).

Για τις αναμνήσεις του από αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ: "Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Παίζαμε κόντρα σε μια από τις δυσκολότερες ομάδες της Ευρώπης και την καλύτερη της Ολλανδίας. Δεν μπορώ να ξεχάσω την νίκη με 1-0 επί του Άγιαξ".

Για την φάση του γκολ: "Θυμάμαι ότι ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που πετύχαμε το γκολ. Θυμάμαι την κούρσα του Γιώργου Δώνη, που διέσχισε το μισό γήπεδο και έβγαλε την μπάλα στον Βαζέχα για να σκοράρει και να πάρει ο Παναθηναϊκός την νίκη στο Άμστερνταμ. Σίγουρα είναι η πιο σημαντική νίκη ελληνικής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα: "Ήταν κρίμα που δεν καταφέραμε τότε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να περάσουμε στον τελικό της Αθήνας. Ήταν εξ΄ αρχής ένα δύσκολο ματς αυτό στο ΟΑΚΑ. Παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα που ήξερε πως να διαχειριστεί τα αποτελέσματα. Ειδικά μετά το πρώτο γκολ κόπηκαν τα πόδια μας και ουσιαστικά άρχισε να γέρνει το παιχνίδι υπέρ του Άγιαξ. Σε κάθε περίπτωση η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού εκείνη τη χρονιά ήταν εξαιρετική".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ