ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μπορείς να μας κάνεις και πάλι Panathinaikos"

"Μπορείς να μας κάνεις και πάλι Panathinaikos"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πλήρη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου εξακολουθεί να έχει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Οι δυο τους μίλησαν στο Κορωπί, τι του είπε ο πρόεδρος του "τριφυλλιού".

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και μεταξύ άλλων τα είπε με τον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ στηρίζει τον κόουτς, κάτι άλλωστε που έχει φανεί από πέρυσι και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Ιταλού φάνηκε για μια ακόμη φορά στην προχθεσινή τους (22/10) συνομιλία.

"Μπορείς να μας κάνεις και πάλι Panathinaikos", ήταν μία από τις ατάκες του Αλαφούζου προς τον Στραματσόνι σύμφωνα με τη Live Sport, κάτι που φανερώνει την ικανοποίηση στη δουλειά του και στην εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής σε Ελλάδα και Ευρώπη, ασχέτως αν στο Europa League τα αποτελέσματα δεν είναι καλά ελέω και των διαιτητικών αποφάσεων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μάλιστα, τον ρωτούσε για τη στιχομυθία του με τον Πολωνό διαιτητή, Στεφάνσκι και τον βοηθό γραμμής στο τέλος του ημιχρόνου στη Λιέγη και μετά την υπόδειξη του πέναλτι. Ζητούσε να μάθει τι ειπώθηκε κι αν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του ενόψει του επόμενου αγώνα. Μάλιστα, ήδη έχει ζητηθεί από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να μάθει πληροφορίες για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Κουτρουμπή και Λουντ στη μεσαία γραμμή
Ιμπάρμπο: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας"
Με 19 παίκτες ο Παναθηναϊκός στη Βέροια
Αναβαθμίζει το "Καλαφάτης" ο Αλαφούζος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ