ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπούι: "Μεγάλο κίνητρο για μένα ο Παναθηναϊκός"

Μπούι: "Μεγάλο κίνητρο για μένα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Ουασίμ Μπούι βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα δείχνοντας ότι γνωρίζει που ήρθε και δηλώνοντας έτοιμος να προσφέρει στο τριφύλλι. (VIDEOS)

Ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, τους νέους του προπονητές και να προσφέρει άμεσα εμφανίστηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Ουασίμ Μπούι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός μέσος που έρχεται ως δανεικός στο τριφύλλι από την Γιουβέντους έδειξε να γνωρίζει που έρχεται, μίλησε για το κίνητρο που του προσφέρει η παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος.

Ο 20χρονος άσος εμφανίστηκε με πράσινη μπλούζα ενώ ρωτούσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού πότε είναι η επόμενη προπόνηση.

"Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ να γίνω μέλος του, έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα".

Θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις στα ευρωπαϊκά Κύπελλα με τον Παναθηναϊκό;
"Είναι σίγουρα ένα έξτρα κίνητρο για μένα".

Είναι μια ευκαιρία για σένα να πάρεις παιχνίδια και να βελτιωθείς;
"Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα, όπως σας είπα έχω τεράστιο κίνητρο. Θέλω να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να μπω όσο πιο γρήγορα στην ομάδα".

Πήρες πληροφορίες από κανέναν για την ομάδα;
"Μίλησα με τον Τάσο Δώνη είναι και αυτός στην Γιουβέντους. Ρώτησα πληροφορίες για το πρωτάθλημα και μου είπε ότι ο αδερφός του παίζει στον Παναθηναϊκό".

Πότε θεωρείς ότι θα είσαι έτοιμος;
"Έχω 15 μέρες που προπονούμαι με την Γιουβέντους. Οι προπονήσεις ήταν πολύ έντονες και είμαι έτοιμος".

Ο Ολλανδός μέσος την Δευτέρα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ίσως έχει και μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες ενώ εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

Ο διεθνής μέσος μάλιστα θα δηλωθεί και στην λίστα για τα ματς με την Σταντάρ Λιέγης και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή προκειμένου να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ