ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μποουί και όχι μόνο για Παναθηναϊκό

Foto Daniele Badolato / LaPresse
10 10 2013 Vinovo (Italia)
Sport Calcio
Allenamento Juventus
Nella foto: Ouasim Bouy

Photo Daniele Badolato / LaPresse
10 10 2013 Vinovo (Italy)
Sport Soccer
Juventus training session
In the picture: Ouasim Bouy
Foto Daniele Badolato / LaPresse 10 10 2013 Vinovo (Italia) Sport Calcio Allenamento Juventus Nella foto: Ouasim Bouy Photo Daniele Badolato / LaPresse 10 10 2013 Vinovo (Italy) Sport Soccer Juventus training session In the picture: Ouasim Bouy LAPRESSE

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει θετικά η περίπτωση του Ουασίμ Μποουί για τον Παναθηναϊκό που θα αφήσει "ανοιχτή" για λίγο καιρό ακόμα την πόρτα και για τον Αμπέντ ενώ ίσως ψάξει ενίσχυση και σε άλλη θέση.

Θέμα ωρών ίσως είναι η απόκτηση του Ουασίμ Μποουί από τον Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να είναι αρκετά προχωρημένες και ίσως το θέμα τελειώσει άμεσα. Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα από όλα είναι ο 21χρονος Ολλανδός να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2015, ώστε να μπορεί εν συνεχεία να παραχωρηθεί δανεικός στο τριφύλλι.

Οι πράσινοι όπως λένε οι πληροφορίες τα έχουν βρει σε όλα με την Γιουβέντους με την οποία έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας το τελευταίο διάστημα.

Η περίπτωση του Ολλανδού όμως ίσως να μην είναι η μόνη για τους πράσινους όσον αφορά την ενίσχυση τους καθώς στο τριφύλλι δεν αποκλείεται να αφήσουν "ανοιχτή" την πόρτα για την έλευση του Μεχτί Αμπέντ αν τελικά αυτός κοπεί από την Νιουκάστλ στο προσεχές διάστημα.

Το αβαντάζ για τον Αλγερινό

Το αβαντάζ του Αμπέντ είναι πως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν τις δυνατότητες του, το στυλ παιχνιδιού του και φυσικά ο ίδιος ξέρει την ομάδα και δεν θα ήθελε χρόνο προσαρμογής στο τριφύλλι.

Βέβαια ρόλο θα παίξει το τι θα κάνει η Νιουκάστλ με την περίπτωση του καθώς άρχισε να κάνει εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της και πρέπει να δούμε αν σε αυτές μέσα θα συμπεριληφθεί και ο Αμπέντ.

Ο Παναθηναϊκός τώρα, ίσως μετά τα παιχνίδια με την Σταντάρ, δεν αποκλείεται να ψάξει μια ακόμα μεταγραφική προσθήκη σε μια θέση που φαίνεται ότι έχει ανάγκη. Αυτή του εξτρέμ καθώς το τριφύλλι πλην του Κλωναρίδη και το Μπαϊράμι που τώρα έχει μπει σε φουλ ρυθμούς δεν έχει άλλο παίκτη που να αγωνίζεται στα άκρα και να μπορεί να ανοίξει μια ομάδα από τα πλάγια με την ταχύτητα του και τους διεμβολισμούς του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ