ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπλέξιμο με τη μεταγραφή του Τσάβες

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Νασιονάλ εμφανίζεται να μπήκε στη διεκδίκηση του Αντρές Τσάβες λόγω της καθυστέρησης με την Ουρακάν. Που επηρεάζεται ο Παναθηναϊκός.

"Μύλος" δημιουργήθηκε με τον Αντρές Τσάβες το βράδυ της Τετάρτης (24/1). Ο "κομαντάντε" δεν παρουσιάστηκε στο αθλητικό κέντρο της Ουρακάν, όπως ήταν αναμενόμενο, ενώ δεν υποβλήθηκε καν στις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Όπως ήταν φυσιολογικό, διαδόθηκαν φήμες για την απουσία του και δεν δόθηκε καμία επίσημη εξήγηση.

Η κατάσταση περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο όταν εμφανίστηκαν δημοσιεύματα στην Ουρουγουάη, που έκαναν λόγο για "σφήνα" της Νασιονάλ Μοντεβίδεο στη διεκδίκηση του Τσάβες. Τα ρεπορτάζ τόνιζαν ότι η μεταγραφή του 26χρονου στράικερ στην Ουρακάν χάλασε και ο ποδοσφαιριστής άρχισε συζητήσεις με την ουρουγουανική ομάδα.

Πάντως, τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/1) οι ρεπόρτερ της Ουρακάν έγραφαν στο Twitter ότι ο Τσάβες θα πάρει μέρος στην πρωινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας. Μπλέξιμο...

Ασφαλώς, ο Παναθηναϊκός ανησυχεί για το δικό του σκέλος της υπόθεσης. Στη διοίκηση ήταν ενήμεροι για τις εξελίξεις και τόνιζαν ότι έχουν εξασφαλιστεί πως ο Τσάβες θα παραχωρηθεί με τους ίδιους όρους, ανεξαρτήτως της κατάληξης του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ