ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπία: "Θα είναι δύσκολο με τον Παναθηναϊκό"

20140725 - LIEGE, BELGIUM: Standard's players celebrate after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and RSC Charleroi, in Liege, Friday 25 July 2014, on day 1 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO JASPER JACOBS
20140725 - LIEGE, BELGIUM: Standard's players celebrate after scoring during the Jupiler Pro League match between Standard de Liege and RSC Charleroi, in Liege, Friday 25 July 2014, on day 1 of the Belgian soccer championship. BELGA PHOTO JASPER JACOBS BELGA

Ο Τζόφρι Μπία μίλησε για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ενώ απάντησε στις αιτιάσεις ότι η Σταντάρ είναι ανέτοιμη και χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση.

O Τζόφρι Μουτζανγκί Μπία ήταν ο κορυφαίος της Σταντάρ Λιέγης στο 3-0 επί της και με τα δύο γκολ του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του 3-0.

Μετά το ματς, ο Μπία σχολίασε τον αγώνα αλλά και τις συνεχείς εκκλήσεις του Λουζόν προς τη διοίκηση για μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα γκολ που πέτυχε: «Συνήθως σκοράρω στην αρχή της σεζόν. Ο ήλιος με χαλαρώνει και μου δίνει δύναμη (γέλια). Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω απέναντι στη Σαρλερουά (σ.σ. εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 2006). Πέρσι στο 2-2 έκανα 10 σουτ χωρίς επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος σκόραρα».

Σε ότι αφορά την ετοιμότητα της Σταντάρ, είπε: «Είπαν πως δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά υπήρχαν 9 παίκτες στην αρχική ενδεκάδα που είναι έμπειροι και βρίσκονται καιρό στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για νεαρούς παίκτες και να τους ασκώ κριτική. Ο Μαρκέ και ο Λουμάνζα είναι 19 και 20 χρονών αντίστοιχα, αλλά είναι καλοί παίκτες, αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Ο σύλλογος αυτός στηριζόταν ανέκαθεν στους νεαρούς παίκτες».

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε, αν και θα είναι δύσκολο. Αν καταλήξουμε στο Europa League, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μακριά».

Τέλος, σχολίασε τις δηλώσεις του προπονητή του πως η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν μας προσβάλει αυτό. Δεν το εκλαμβάνουμε σαν έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα εμάς, τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα, αλλά ως φιλοδοξία για ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού».

Λουζόν: "Χρειαζόμαστε μεταγραφές"

Η Σταντάρ Λιέγης άρχισε το βελγικό πρωτάθλημα με το πειστικό 3-0 επί της Σαρλερούα, όμως ο Γκάι Λουζόν επέμεινε στην τακτική του αποπροσανατολισμού...

Ο προπονητής των Βέλγων υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης...

"Σίγουρα είναι μία σημαντική νίκη, παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλες φορές. Οι νέοι παίκτες πέτυχαν πολλά σήμερα, ανέβηκαν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές, πρέπει να έρθουν παίκτες" τόνισε ο Λουζόν.

Ο Λουζόν ρωτήθηκε και για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα: "Ήταν καταστροφή και δεν ξέρω γιατί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ