ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μπεργκ

Μπήκε στο πρόγραμμα ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έβγαλε όλη την προπόνηση της Παρασκευής (15/5) και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου στην πρεμιέρα των play off.

Για πρώτη φορά μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω της λοίμωξης του αναπνευστικού, ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του.

Ο Σουηδός επιθετικός έβγαλε όλο το πρόγραμμα, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι έτοιμος με την έναρξη των play off της Superleague.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Μλάντεν Πέτριτς, αφού, ο Κροάτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση. Ωστόσο, μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ίσως να προλάβει.

Οι Νίνης, Κλωναρίδης και Πράνιτς ακολούθησαν το πρώτο μέρος του προγράμματος και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα.

Τo πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της Παρασκευής (15/5) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", περιλάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.

Σε "δημοπρασία" ο Ζέκα

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν την μακρυμάνικη φανέλα του Ζέκα με το νούμερο 10, μέσω της διαδικτυακής δημοπρασίας που γίνεται στο www.charityidols.gr.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μαζί με το "Charityidols" πήραν αυτή την πρωτοβουλία ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τον "Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ" το οποίο πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο για παιδιά έως 5 ετών που έχουν παραμεληθεί ή κακοποιηθεί.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 21 Μαΐου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ