ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε στο ιατρικό δελτίο και ο Άλτμαν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ ICON

Μετά τους Τσάβες, Λουτσιάνο και Καμπέσας, ο Όμρι Άλτμαν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και κρίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα.

Με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Γκιγέρμο Μολίνς, κινδυνεύει να βρεθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης εν όψει του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα. Εκτός από τους τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο και Καμπέσας, ο Όμρι Άλτμαν συμπεριλήφθηκε στο απουσιολόγιο στην προπόνηση της Τρίτης (10/10).

Ο Ισραηλινός επιθετικός ένιωσε ενόχληση στο δικέφαλο και προπονήθηκε ατομικά, ενώ την Τετάρτη θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο. Προς το παρόν, θεωρείται αμφίβολος για το ματς της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου.

Οι Τσάβες, Καμπέσας γυμνάστηκαν ατομικά, ο Λουτσιάνο ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Σιλά έκανε αποφόρτιση, όπως και τη Δευτέρα.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση, δυναμικές ασκήσεις με αντιστάσεις, ασκήσεις ταχύτητας με τελειώματα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο. Απόντες ήταν οι διεθνείς Λουντ, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Κότσαρης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ