ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε στην προπόνηση ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος

Μπήκε στην προπόνηση ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος
Βλαχοδήμος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη ενώ οι Λέτο, Σαμπά και Λεντέσμα συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Παναθηναϊκό μετά την προπόνηση της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης" καθώς ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα οι Λέτο, Σαμπά και Λεντέσμα ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Να θυμίσουμε ότι η προπόνηση του τριφυλλιού έγινε υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μούτσι, άμεσου συνεργάτη του Αντρέα Στραματσόνι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επέστρεψαν από το Ηράκλειο και προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης"

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ηράκλειο. Ο Λέτο ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια γυμνάστηκε ατομικά, ενώ οι Σάμπα και Λεντάσμα υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Κατά τα λοιπά, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ