ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Τσάβες στον Παναθηναϊκό, μέσα και οι Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε φουλ ρυθμούς προπόνησης γυμνάστηκαν την Πέμπτη οι Τσάβες, Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον λύνοντας τα χέρια του Ουζουνίδη.

Επιστροφή σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά από 54 μέρες για τον Αντρές Τσάβες με τον Αργεντινό να γυμνάζεται σε όλη την προπόνηση της Πέμπτης (16/11) που όμως δεν ήταν και τόσο δυνατή.

Ο φορ των πράσινων πήρε μέρος σε όλες τις ασκήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος κάνοντας και αρκετά τελειώματα και δείχνοντας να μην έχει κανένα πρόβλημα. Πλην του Τσάβες όμως και οι Κουλιμπαλί, Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον γυμνάστηκαν κανονικά την Πέμπτη και λύθηκαν τα χέρια του Ουζουνίδη ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και επιθετική ανάπτυξη.

Ο Κουρμπέλης γυμνάστηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την Πέμπτη και την Παρασκευή (17/11) θα προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού ώστε να παίξει και αυτός στο ντέρμπι της Κυριακής. Οι μόνοι που έκαναν θεραπεία την Πέμπτη οι Λουτσιάνο και Κότσαρης.

Αναφορά με τον Τσάβες και παρά το γεγονός ότι έκανε προπόνηση την Πέμπτη δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή των πράσινων αλλά δεν θα πρέπει να είμαστε σίγουροι 100% ότι ο Ουζουνίδης θα τον αποκλείσει καθώς μπορεί να τον έχει μαζί του είτε για να κάτσει στον πάγκο, είτε για να επιστρέψει σταδιακά. Υπάρχουν άλλωστε δυο προπονήσεις ακόμα για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ