ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Τελάντερ, ενσωματώθηκε ο Βέμερ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν νιώθει ενοχλήσεις και γυμνάζεται κανονικά, ενώ ο Γενς Βεμέρ προπονείται με την ομάδα λόγω ανωτέρας βίας!

Η προπόνηση της Πέμπτης (2/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης" είχε τα θετικά και τις εκπλήξεις της... Ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκε μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο Γενς Βέμερ ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του μετά από πολλούς μήνες.

Ο Δανός στόπερ γυμνάζεται χωρίς ενοχλήσεις και εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, αφού η παρουσία του κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της απουσίας του Μολέντο από τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία θα εκτίσει την ποινή λόγω των κίτρινων καρτών. Φυσικά, η χρησιμοποίηση του θα γίνει με προσοχή, διότι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και είναι ευπαθής.

Ο Γερμανός δεξιός μπακ δεν έχει προπονητή μετά την απόλυση του Γιάννη Βονόρτα και από τη στιγμή που οι κανονισμοί επιβάλλουν να γυμνάζεται παρουσία πιστοποιημένου επαγγελματία, προτιμήθηκε να μπει με όλους τους παίκτες. Δεν φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν, να αλλάζει κάτι σε σχέση με το ότι δεν υπολογίζεται.

Πλέον η λίστα των απόντων έχει μόνο τα ονόματα των νεαρών Πίσπα και Μπουζούκη που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Όσοι έπαιξαν στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν «πέντε εναντίον δύο» και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους ο Στέφανος Κοτσόλης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ