ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Πράνιτς, όχι ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Μπήκε ο Πράνιτς, όχι ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Κυριακής (8/5) και τέθηκε στην διάθεση του Στραματσόνι ενόψει play offs κάνοντας πράξη την υπόσχεση του.

Στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει των play offs τέθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς κάνοντας πράξη την υπόσχεση του καθώς ο Κροάτης όταν είχε τραυματιστεί είχε εκφράσει την σιγουριά του πως θα προλάβει να είναι έτοιμος για τα τελευταία ματς της σεζόν.

Ο έμπειρος άσος προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή και ακόμα και αν τα play offs ξεκινήσουν την Τετάρτη θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, πόσο μάλλον αν υπάρξει και νέα αναβολή στην πρεμιέρα.

Σε αντίθεση με τον Πράνιτς οι Τελάντερ και Πέτριτς γυμνάστηκαν και πάλι μόνοι τους ανεβάζοντας ρυθμό όμως μέρα με την ημέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μια ακόμα πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Τελάντερ και Πέτριτς συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 5:30 το απόγευμα".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ