ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Καρέλης, αποχώρησε ο Εσιέν

Μπήκε ο Καρέλης, αποχώρησε ο Εσιέν

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Νίκο Καρέλη να προπονείται κανονικά, την ώρα που ο Μάικλ Εσιέν αποχώρησε νιώθοντας ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Δεν λέει να περάσει μία μέρα με μόνο θετικά νέα για τον Γιάννη Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είδε μεν τον Νίκο Καρέλη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, όμως την ίδια ώρα ο Μάικλ Εσιέν αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο Γκανέζος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα λόγω υπερφόρτωσης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Στο πράσινο στρατόπεδο δεν ανησυχούν και το πιθανότερο είναι ο Εσιέν να προπονηθεί σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πριν επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα. Τη Δευτέρα ο έμπειρος μέσος θα περάσει και από τις απαραίτητες εξετάσεις για να υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό το ενδεχόμενο ο Εσιέν να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς με το Λεβαδειακό είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Γεμάτο το απουσιολόγιο

Πέρα από την επιστροφή του Καρέλη και το πρόβλημα με τον Εσιέν, το απουσιολόγιο του Γιάννη Αναστασίου είχε και άλλα ονόματα.

Οι Κότσαρης και Βέμερ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, Λαγός, Κλωναρίδης και Πέτριτς ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και οι Σάντσεθ-Λουντ προπονήθηκαν μόνοι τους.

Όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, πάσες, παιχνίδια τακτικής και ατομική προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ