ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκε ο Ιμπάρμπο, εκτός ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

Μπήκε ο Ιμπάρμπο, εκτός ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε στην διάθεση του Στραματσόνι για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ η παρουσία του Κουτρουμπή είναι αμφίβολη.

Η επόμενη της ήττας από τον Άγιαξ δεν δίνει την ευκαιρία στους πράσινους να αναλύσουν τι πήγε στραβά στο ματς με τους Ολλανδούς καθώς πλέον ξεκίνησε και το ελληνικό πρωτάθλημα και σε λιγότερο από δυο 24ώρα ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι πράσινοι βρέθηκαν κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" την Παρασκευή το απόγευμα και γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ καθώς όσοι έπαιξαν κόντρα στον Άγιαξ έκαναν αποθεραπεία. Σε αντίθεση όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από τον Ιμπάρμπο που γυμνάστηκε κανονικά και υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά δεν ισχύει το ίδιο με τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ο Έλληνας αμυντικός που είχε ενοχλήσεις και πριν το ματς με τον Άγιαξ έκανε θεραπεία και συνέχεια ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός παραμένει ο Μπουμάλ.

Αντίθετα για ακόμη μια μέρα γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα ο Ράσμους Τελάντερ και ίσως η επιστροφή του Δανού να μην αργήσει.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Tο πρόγραμμα των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα και παιχνίδι με περιορισμούς ενώ στη συνέχεια όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Άγιαξ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σεμικρό χώρο. Ο Κουτρουμπής έκανε θεραπεία και ο Μπουμάλ συνέχισε το πρόγραμμα του.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ