ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ

Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ
Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Στα ταμεία του Παναθηναϊκού μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ με το υπόλοιπο ποσό να δίνεται την Παρασκευή.

Η Πέμπτη ήταν σημαντική μέρα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού τα ταμεία της πήραν μεγάλη ανάσα από την ΟΥΕΦΑ, που έστειλε τα πρώτα χρήματα που αναλογούν στις διοργανώσεις της.

Την Παρασκευή αναμένεται να μπουν τα υπόλοιπα από την πρώτη δόση που είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός και αφορά κυρίως την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτά τα περίπου 2.2 εκ. ευρώ θα μοιραστούν σε παίκτες και ομάδες με τους οποίους υπάρχουν διακανονισμοί, έτσι ώστε οι πράσινοι να περάσουν το δεύτερο τεστ της ΟΥΕΦΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου και να μπορέσουν να εισπράξουν τα υπόλοιπα χρήματα.

Το ποσό βέβαια δεν φθάνει για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις, όμως στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τακτοποιηθεί όλα.

Εσείς διαβάστε: Ψάχνει χρηματοδότη ο Δήμος Αθηναίων για τον Βοτανικό, Τα είπαν για την ενίσχυση του σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό, Φερέιρα: "Θα βάλω τους πιο έτοιμους", Επιστροφές χωρίς προβλήματα, Οι ασκήσεις του Λέτο στην πισίνα, "Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια, Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ