ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπήκαν στις προπονήσεις οι Μουνιέ, Σιλά στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΙΕ(Α) ΣΙΛΑ(Κ) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΜΟΥΝΙΕ(Α) ΣΙΛΑ(Κ) ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Μουνιέ και Σιλά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ουζουνίδη για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τη Λαμία. Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της Τρίτης.

Με δυο επιπλέον προσθήκες και με τη παρουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την Κ20 συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Ουζουνίδης είδε τους Μουνιέ και Σιλά να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν τις προηγούμενες μέρες και να βρίσκονται στη διάθεση του για το ματς της Πέμπτης. Όμως δεν είναι σίγουρο αν θα παίξουν καθώς ο 49χρονος τεχνικός ίσως να μη θελήσει να ρισκάρει με τη συμμετοχή τους.

Επίσης στη προπόνηση της Τρίτης πήραν μέρος και οι Θεοχάρης, Αποστολάκης, Δημήτρουλας, Βλαχόπουλος που προέρχονται από τη Κ20 για να βοηθήσουν στο πρόγραμμα καθώς υπήρχαν πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα από το "Γ. Καλαφάτης" απουσιάζουν οι Λουτσιάνο, Καμπέσας που έχουν άδεια καθώς είναι και τραυματίες ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί (έχει ένα αιμάτωμα) και Λουντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ